Nov 5, 2022, 10:13 AM

Обява 

  Poetry » Humour
506 2 16

Продавам старата коза, 
че вимето й хич го няма. 
Но много рунтава е тя, 
затопля здраво под юргана. 

 

И две кокошки и петел, 
че двете нищичко не снасят. 
Петелът - знайте е дебел. 
Изхранва хора - цяла маса. 

 

Продавам дъртата свиня, 
но пригответе й килийка, 
че отвори ли такава ти уста 
(____________________________)
си хапва всичко, няма спирка. 

 

Ето номера ми тук: 
На мене вий се обадете, 
че направо станах луд. 
Над мене, хора, се смилете. 

 

Цена: За цената - ще реша. 
Няма много да ви струва. 

 

Доставка: Ще ви дойда на крака, 
може даже да доплувам.

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??