30.12.2022 г., 23:56 ч.  

Обява 

  Поезия » Хумористична
782 2 5

Вадя трънчета, очи и мед,

страхчетата вадя без упойка!

Месеци премествам с Архимед,

... юли някъде отново хойка.

 

Пи́ля връхчетата на звезди,

може и луната да ти свия,

ремонтирам сбъднати мечти,

гоня с кирка злата орисия!

 

Шия и любов на ишлеме!

Баница с усмивки също правя 😊

бъркам с думички рахат мехлем –

мазнеш ли, минута – две си в рая...

 

Обадете се на номер син.

Кодът – многоцифрен –  нули, нули...,

... нищо, нищо, кажеш ли „Амин.“

Той ще чуе!... , аз отивам

да потърся месец юли!

© Всички права запазени

Тъжна съм и явно ми личи,
Архимед отдавна не помага.
Марс е май с изпилени лъчи,
юли беше шапка на тояга.
Значи ти за мен луната сви, ...
  235 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това ми е любимото занимание, Таня
  • Хайде в юли!
    Моят месец е
    И продължавай да ремонтираш мечти!
  • Тези не се развалят Вили , Пепи, благодаря ти!
  • 💥🍷🎄🍀
  • Моля, за мен една баница с усмивки! 😀
Предложения
: ??:??