По поръчка изготвяме роба
по невиждани модни тенденции
за нечувана още особа
с неочаквани лични претенции.
Тя ще бъде със сини надежди
и със розово-люлячни сънища.
Тъй че ние кроиме одежди
за безоблачно хубаво бъдеще.
Ще обримчим със тюл хоризонтите
и така ще прехласнем звездите
и със робата стилно наконтени
ще подгоним на бала мечтите.
И с божествено-мили илюзии
и със дяволски помнени мигове
ще танцуваме бясно със музите,
ще флиртуваме с морските бризове.
© Таня Гулериа Всички права запазени