Jun 9, 2024, 3:33 PM

Обява 

  Poetry » Other
110 0 0

По поръчка изготвяме роба

по невиждани модни тенденции

за нечувана още особа

с неочаквани лични претенции.

 

Тя ще бъде със сини надежди

и със розово-люлячни сънища.

Тъй че ние кроиме одежди

за безоблачно хубаво бъдеще.

 

Ще обримчим със тюл хоризонтите

и така ще прехласнем звездите

и със робата стилно наконтени

ще подгоним на бала мечтите.

 

И с божествено-мили илюзии

и със дяволски помнени мигове

ще танцуваме бясно със музите,

ще флиртуваме с морските бризове.

© Таня Гулериа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??