17.09.2018 г., 11:40 ч.

Обявата 

  Поезия » Хумористична
517 0 2

ОБЯВАТА...

 

Млада и стройна на 70г. търси галантен

партньор с кола, къща и прилични доходи.

Да не пие и пуши. Да не играе на карти и табла

и да не се заглежда по жени!

За връзка:.. Пена от с. Студена

 

 

Мила Пено, млада, стройна,

ти със мен ще си спокойна.

Аз не пуша и не пия,

даже и жени не бия.

 

Най-обичам на дивана

дистанционното кат` хвана,

в телевизора да зяпам,

макарите  да си драпам.

 

Имам доходи прилични,

но са мои... и са лични!

Къщата ми е три ката,

голф 6-тица е колата.

 

Аз от някой имам нужда,

по обяд  да ме събужда

със кафенце във  кревата

и дано да няма нюх...

че миришат ми краката

 

Аз душичке съм галантен

даже леекичко пикантен,

щото моята простата

е на памперси, горката.

 

И накрая да ти кажа,

мъничко да се подмажа.

Пресни китки ще ти нося

на съседа... от лехата,

да ги слагаш на софрата.

 

Айде белким ме харесаш,

че да дойда да те взема.

Писна ми да няма никой

денем, нощем, сам да дрема.

 

Весо: 15.01.2018г.

© Веселин Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??