12.06.2006 г., 16:16 ч.

Объркана 

  Поезия
957 0 3

Объркана


Ти си толкова различен

та дори приличаш ми на мен,

сериозен или ироничен,

изненадваш  ме всеки ден.

 

Може би затова те искам,

привличаш ме с хиляди неща.

Бих желала за ръката да те стискам

и към мен завинаги да те долепя.

 

Но понякога се колебая,

сякаш имам две лица,

днес желая те, а утре – не зная,

играя си с нашите сърца.

 

Защо съм толкова жестока,

а за миг отново съм добра,

защо обичам да причинявам болка,

така и не можах да разбера.

 

Не знам какви, но имам чувства,

които силно ме горят.

Какво ли с мен се случва?

Странни мисли неспирно ме следят.

 

Ето... отново съм объркана

обичам да ми казваш, че ме искаш,

но защо държа се като побъркана,

когато отново в мен се вричаш?

Аз не мога да се разбера,

как тогава да ти отговоря?

Как да те обичам и да съм с теб сега,

щом не знам какво да сторя?

© Мария Амбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Просто бъди различна пред него всеки път с нещо, колкото и малко да е то на пръв поглед. Винаги го изненадвай и ще бъдеш неотразима и незабравима! Това ни привлича нас, мъжете, у истинските жени!
  • Наистина понякога е трудно да разберем дори себе си!!!
    Поздрави за стиха!!!
  • Това са думите които моята душа се опитва да каже!
    Браво, Мари! Докосна ме! 6
Предложения
: ??:??