4.06.2009 г., 12:39 ч.

Объркана в самотата 

  Поезия » Друга
490 0 1

 

Лутам се пак, тук и там, нагоре-надолу, напред и назад...

Не зная коя съм и къде съм не зная,

защо съм тук и как да се махна...

 

Мисля, размишлявам, но нищо не става,

сякаш заключена съм в тази забрава

Какво ли да правя? Какво ли да мисля?

Объркана съм - личи си и нищо не измислям...

 

Има ли някой да ми помогне,

искам навън от този кошмар!

Май че сама съм, както винаги, зная.

Сама в живота и сама до края...

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • О,не!Няма да останеш сама до край.Обичай и бъди обичана,защото го заслужаваш!Прегръщам те!
Предложения
: ??:??