Виждам те дори и в огледалото
и не мога да повярвам, че успя...
Успя да ме накараш да направя
всичко с етикета НИКОГА!!
Непреброими са моментите,
в които като уличница раздавах се -
надявах се да ме разбереш,
чувство ново в мен да съзреш.
Промяната дълго чакана настъпи!
Дали забравих те? Не знам!
Зарови любовта ми някъде и
не знам дали е мъртва.
Пътищата ни се разделиха, каза ти!
Но аз, глупачката, зад теб вървях...
Кажи, любов, защо тази гордост
попречи ти да погледнеш назад?!...
© Камелия Донева Всички права запазени
"Промяната дълго чакана настъпи!
Дали забравих те? Не знам!
Зарови любовта ми някъде и
не знам дали е мъртва."
.....................................................
Животът е усилие, което винаги си струва,
една любов щом си отиде, нова страница
обърни и напред продължи...
Поздрави и за тъжната лирическа, и за
прекрасната поетеса! БЪДИ!