Не си мисли, че след теб ще плача,
ще тъгувам, ще ме боли -
не.
Няма да имам време
за това -
ще съм заета
да търся изгубени в бездната
ръце, очи, слова,
дни и нощи преплетени,
изчезнали в безсъници
мъртви сълзи.
Че буря страшна ме връхлетя,
вилня, опожари ме, опустоши ме
и с усмивка си отиде -
ти.
© Айше Рубева Всички права запазени