2.02.2013 г., 19:30 ч.  

Оценен 

  Поезия » Любовна
1365 0 3

Сигурна съм, че ще намеря начин да ти го кажа,

дори и да не е сега, ще го направя.

Ще ми отнеме вечност може би,

но ти трябва да разбереш.


Моите чувства са повече от приятелски, аз те желая.

Аз наистина те желая.


Сутрин с целувки да те събуждам и нежно да те докосвам!

Закуска да ти приготвям и да те карам да се усмихваш!

Вечер страстно да те хапя, докато си върху мен!

Защото знам със мен 

ще бъдеш най-добре оценен!

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??