27.05.2008 г., 19:02 ч.

''Очаквай и неОчакваното от мен'' 

  Поезия » Любовна
741 0 1

''Очаквай и неОчакваното от мен ''

 

Както съм с теб добър,

мога и да се променя изведнъж.

Това на теб обаче не ти е от полза,

защото на теб вече ще ти омръзна.

 

      Очаквай винаги това,

което не Очакваш никога.

      Не чакай да дойде любовта,

до сърцето да е като някога.

           Всеко божи ден,

Очаквай и неОчакваното от мен.

 

Искаш от добър, да стана зъл.

Аз съм такъв човек

и да се променя ми трябва лек.

Не мога да стана лош,

защото ако го направя,

ще бъда всеки ден и всяка нощ.

© Кою Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никой не желая с него да бъдат лоши... просто някои хора по-трудно виждат добротата, а когато това става между двама влюбени - значи те не са един за друг! Поздрав!
Предложения
: ??:??