9.05.2007 г., 17:37 ч.

Очаквам Те 

  Поезия
1327 0 13

ОЧАКВАМ ТЕ, откакто те загубих...
А споменът за Райските поля
в съзнанието ми дълбоко шепне
и няма начин да го заглуша...

Ти моята мечта във тоз живот си...
А друг дали ще има? - Аз не знам.
Или отново в Райската градина
ще бъдем двама заедно... Поне там...

Дали ще се науча да живея
живота си без теб, любими мой?
Не вярвам. - Струва ми се, че те диря
дори и нощем, в други светове...

Общувам с хора, близки на душата ми...
но няма те сред тях дори, Любов!
Очаквам те, стаила дъх с надеждата
да заживея с тебе нов живот!


08.05.2007г.

© Гергина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??