19.10.2007 г., 20:12 ч.

Очакван край 

  Поезия
590 0 1
   Очакван край
   


      Страхувам се, че вече ме отбягваш.
        И всичко вече е студено... безразлилично.
       Страхувам се, че те намразвам и всичко
      вече губи смисъл.
    Не искаш да сме заедно,
     не искаш да си тук...
   казаш ми, че ме обичаш,  
   но сякаш напук.
  Напук на тези, които казваха,
   че съм поредната за теб...
Аз зная всичко
   и всичко свършва тук,
в тази празна стая, където самотата
   е единствения звук!

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??