7.07.2019 г., 21:25 ч.

Очакван сън 

  Поезия » Еротична
1347 1 2

Ще ме познаеш в мрака по тихите ми стъпки,
ще идвам всяка вечер тайничко у вас.
Ще вкусваш с трепет сладките ми устни,
ще ти шептя омайно приказки за страст.

 

Ще ти призная после за помислите дръзки,
как искам нежно да ме любиш пак...
Не ме жали - виж тялото ми как потръпва
от всеки допир палиш жарка сласт!

 

Ще си отивам рано - зората щом напъпи,
ще ти оставям само щипка аромат...
Отвориш ли очи, превръщам се в сън несбъднат,
а ти със трепет ще очакваш пак нощта!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??