11.03.2008 г., 8:20 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
527 0 2
 

ОЧАКВАНЕ

 

 

Ти ли си? Какво при мен те води?

Нещо искаш да ми кажеш? Кажи!

Аз го зная, в съня си го чух,

че за мене те много боли!

 

 

Не тъжи, последните ти думи

аз забравих, помня само нас.

Дните безвъзвратно отлетели,

Ти ги пазиш? Пазя ги и аз!

 

 

Грешка няма! Имаше заблуда,

че неверен верният е бил.

След раздялата наша, сърцето заключих

и от всички ключът аз съм скрил.

 

 

Потърси го, отключи вратата!

Потърси ключа на наш`те дни!

Таз врата - преграда за душите,

две сърца оставила сами.

 

 

Те се лутат, за да се намерят.

Търсят път във зной, във дъжд, във мраз.

Не търси ключа, а дума вярна.

Знам, че чакаш. Чакам те и аз!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??