24.01.2009 г., 22:28 ч.

Очакване 

  Поезия » За деца
501 0 0

Новата година
се оказа тъй-щастлива...
Изпълни две сърца със радост -
сбъдна дългоочакваната им мечта.
Ще ги дари с това,
да имат прекрасна рожба есента!!!
Ще е втората за тях
и ще пълни къщата със детски смях!
Душите им от радост ще преливат,
от очите им блясък ще струи!
До късно няма да заспиват -
в очакване на важното събитие!
Каката чака с нетърпение
да гушне прекрасното божие творение.
Ще помага тя на мама,
ще ѝ бъде първата отмяна.
Казва ѝ: Мила мамо, не тревожи се,
всичко ще е наред,
щом Тедка е до теб!
Храната бебешка ще топля,
водичката ще му давам,
памперса ще му сменям,
докато ти сладко си поспиваш
и нови силички събираш.
Докато съм на градинка,
за малкия Слънчо ще си ти дружинка.
Но дойда ли си, Мамо,
аз ще те отменя завчас.
Поемам бебето изцяло аз!!!
Така че, мамо, ти наспи се,
имаш нужда от почивка,
не тревожи се!
Има време до септември,
затова сега не мисли, а добре си почини!!!

© Слънце слънце Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??