18.03.2011 г., 0:05 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
760 0 5

Събудя ли се, знам ще те загубя.

В съня ми ти си моето безвремие.

Понякога сънувам нощем будна –

измислих ли те или си до мене?

 

Дали успях да те докосна жадно,

дали дарих ти своята усмивка?

На утрото с лъчите се зараждаш

и сякаш те целувам много тихо…

 

И всеки път, макар че те измислих

аз тайничко те чакам и те искам.

Реален ли си вън от мойте мисли? –

Очакването обичта осмисли...

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??