5.02.2013 г., 17:54 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
701 0 1

Като летен вятър през нощта бродя из града

и откривам своята душа. 

Окрилена и просторна, зажадняла за твоята обич свободна.

Утешавам се сама с надеждата за любовта.

Горя,г оря за обичта  невъзможна.

Стремежът и моят копнеж е нуждата любовна...

 

© Гергана Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??