Като летен вятър през нощта бродя из града
и откривам своята душа.
Окрилена и просторна, зажадняла за твоята обич свободна.
Утешавам се сама с надеждата за любовта.
Горя,г оря за обичта невъзможна.
Стремежът и моят копнеж е нуждата любовна...
© Гергана Ганчева All rights reserved.