23.11.2019 г., 11:42 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
730 0 6

Мълчи загадъчно небето.
Една звезда навъсено се мръщи.
Чашата прелива с тишина,
в очакване да влезеш вкъщи.

 

Розата във вазата увяхна.
Часовникът е спрял, стрелките се целуват.
Чашата прелива от непоносима болка.
Самота със нокти в гърлото се впива.

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??