Nov 23, 2019, 11:42 AM

Очакване 

  Poetry » Love
728 0 6

Мълчи загадъчно небето.
Една звезда навъсено се мръщи.
Чашата прелива с тишина,
в очакване да влезеш вкъщи.

 

Розата във вазата увяхна.
Часовникът е спрял, стрелките се целуват.
Чашата прелива от непоносима болка.
Самота със нокти в гърлото се впива.

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??