Когато утрото и мрака
се срещнат за раздяла,
ще зная че си тук и че ме чакаш
и цяла нощ за мене си изтляла.
И пак ще се завърна
като мисъл забранена
Във тебе ще погледна,
но няма да посмея
дори да те прегърна.
© Деян Иванов Всички права запазени