15.06.2006 г., 17:50 ч.

Очакване... 

  Поезия
600 0 4
Своя избор аз направих вече!
В теб намерих търсена любов!
И почти неистово обречен,
чакам знак за твоя благослов!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??