Jun 15, 2006, 5:50 PM

Очакване... 

  Poetry
593 0 4
Своя избор аз направих вече!
В теб намерих търсена любов!
И почти неистово обречен,
чакам знак за твоя благослов!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??