15 jun 2006, 17:50

Очакване... 

  Poesía
594 0 4
Своя избор аз направих вече!
В теб намерих търсена любов!
И почти неистово обречен,
чакам знак за твоя благослов!

© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??