19.03.2008 г., 15:11 ч.

Очакване 

  Поезия » Любовна
683 0 4

Писна ми от празни обещания,
сега съм толкова самотна,
празна къща,
изпразнено сърце.
Душата ми прелива от желания,
ридая тихо,
подобно на дете.
Омръзна ми от трепетно очакване,
призрачно блуждая в тъмното,
забравена,
ненужна,
а телефонът звъни ли, звъни,
и все е грешка, и все не си ти.

© Различна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??