21.02.2021 г., 20:27 ч.  

Очакването... 

  Поезия » Любовна
500 6 11

Бродирам Тъгата

с шевици

от шарени Спомени...

И става по-мека

и нежна,

и не боли...

Очакването-

безкрайният гоблен,

аз ще дошия 

със свойте

щастливи  сълзи...

И тихо

иглата на Истината

ще скрия

в игленика

на нашите сънища...

А щом радостта 

завали,

ти отново ще дойдеш-

по-силен

от светла магия,

за да слеем отново

телата и свойте души...

 

https://www.youtube.com/watch?v=2p5CGVknJRU&t=4s

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??