16.10.2020 г., 8:58 ч.

Очарование 

  Поезия » Хумористична, Свободен стих, Епиграми
389 1 1

Леки коли,
леки жени.
Бързи връзки,
бързи раздели.

 

Всичко се случва сега-веднага!

 

Моментно удоволствие,
моментно разочарование.
Променливи емоции,
променлив морал.
Нестабилно настроение,
нестабилен характер.

 

Никой не ти е интересен за повече от час!

 

Дебели ланци,
дебели комплекси.
Раздути мускули,
раздута репутация.
Мощен мотор,
маломощен мозък.
Тежкарски дрехи,
тежки заеми.
Оскубани вежди,
проскубан портфейл.

 

Винаги си прав, грешка нямаш!

 

Големи претенции,
малки възможности.
Силни думи,
слаби емоции.
Пълно минало,
празно бъдеще.
Горди глави,
срамни въшки.
Множество познанства,
нищожество човек.

 

Животът ти минава неусетно, едно мигване и всичко е безмислено...

© Първан Лисичков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??