29.11.2007 г., 16:56 ч.

очи 

  Поезия » Друга
706 0 6

 

Болят ме очите,
защото не могат да заплачат.
Свистят на часовника стрелките
стария ден да довлачат,
а светло аз в деня не зная
и къде са ми мечтите...

© Мони Божилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??