29 нояб. 2007 г., 16:56

очи 

  Поэзия » Другая
795 0 6

 

Болят ме очите,
защото не могат да заплачат.
Свистят на часовника стрелките
стария ден да довлачат,
а светло аз в деня не зная
и къде са ми мечтите...

© Мони Божилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??