2.04.2008 г., 20:51 ч.

Очи -2 

  Поезия » Любовна
576 0 4
 

ОЧИ

 

В очите ти загледах се веднъж

и в тях открих една искра голяма.

Погледнах я и кротко помълчах.

Досетих  се, че туй е просто рана.

 

Лекуваше я само със сълзи

и болката олекваше тогава.

Пресъхнат ли сълзите - пак боли.

Искра от рана пак остава.

 

В очите ти веднъж се аз познах -

такъв, какъвто бях, преди да видя

очи с искра и болка наведнъж.

Това видях и искам да си ида!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??