9.12.2010 г., 16:30 ч.

Очи 

  Поезия » Любовна
1045 0 21

Очи


Аз всъщност не тръгвам.

Очите ти търся с очи.

И щом ги намеря,

навярно ще спре да горчи.

 

Но днес още бродя  –

на билото няма покой.

Дали ще те срещна

в поредния мъртъв завой?...

 

Отново замръквам,

но стоплям живота с ръце.

Днес маската смъквам –

остана ми глътка небе.

 

© Нели Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??