15.12.2018 г., 2:23 ч.

Очи 

  Поезия
560 0 0

Забравят ли се, някой да ми каже,
очи които търсил си със дни и часове.
Очи в които стигал си далеко
и озовавал си се в нови светове.

 

Очи, които твойте са пленили
и само в тях си виждал светлина.
И поглед който в теб се взира 
и разкрива твоята душа.

 

Забравят ли се, някой да ми каже,

очи, които гледал си с любов.
Очи в които си откривал всичко,
и пак на всичко, ти за тях си бил готов.

 

Очи в които си запалил огън
и после, сякаш, сам си загасил.
Очи които казват сбогом,
а силно искали са да не си грешил.

© Георги Великов Всички права запазени

Моментно вдъхновение

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??