29.11.2017 г., 13:38 ч.  

Очи с цвят на кафе 

  Поезия » Любовна
990 3 5

 

Влюбих се в едни кафяви очи,
които изпълват с щастие моите дни.
Когато ги видях за първи път,
пред мен сякаш се отвори светът.

 

В тях виждам спокойствие, утеха,
и най-вече сигурна подкрепа.
Когато ги няма, тъгувам
и вътрешно в себе си боледувам.

 

Всяка нощ ги сънувам,
в реалност желая, в сън бълнувам.
Очи с цвят на кафе,
изпълващи моето сърце.

© Анелия Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??