8.04.2021 г., 0:47 ч.

Очи в очи... 

  Поезия » Любовна
550 1 4

Очи в очи - зовяща нежност...

Душа в душа се отразява.

 

Вселени две в една безбрежност -

очи в очи - зовяща нежност...

 

И Любовта е неизбежност,

и в сърцата запламтява.

 

Очи в очи - зовяща нежност...

Душа в душа се отразява.

 

Струят звезди във безметежност -

очи в очи - зовяща нежност...

 

С най- чистата благонадеждност

Светлината побеждава.

 

Очи в очи - зовяща нежност...

Душа в душа се отразява.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??