8 abr 2021, 0:47

Очи в очи... 

  Poesía » De amor
573 1 4

Очи в очи - зовяща нежност...

Душа в душа се отразява.

 

Вселени две в една безбрежност -

очи в очи - зовяща нежност...

 

И Любовта е неизбежност,

и в сърцата запламтява.

 

Очи в очи - зовяща нежност...

Душа в душа се отразява.

 

Струят звезди във безметежност -

очи в очи - зовяща нежност...

 

С най- чистата благонадеждност

Светлината побеждава.

 

Очи в очи - зовяща нежност...

Душа в душа се отразява.

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??