8.03.2018 г., 13:46 ч.

Очи в плен 

  Поезия
461 1 0

Затварям искащите ти очи в плен,

не мога да си позволя да ги изгубя,

денят става нощ, щом помисля

си, че тръгваш.

 

Аз няма да остана,

също ще вървя,

но не мога - без очите ти в мрака да ме гледат,

не мога с тебе да се разделя.

© Илияна Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??