1.03.2008 г., 11:21 ч.

"Очите" 

  Поезия » Любовна
1049 0 5
Очите са до болка натъжени,
пробождани от старите ни спомени,
които са от времето тъй замъглени
и от многото сълзи проронени.

Очите вече виждат всичко в черно.
Пустеят, защото се загуби любовта.
Няма го кристалчето в тях вълшебно,
което даваше им светлина.

Очите са забравили да търсят.
Забравили са вече да блестят.
Не могат сивотата да отърсят
и с огънче отново да пламтят.

Очите толкова тъжат...
Толкоз пусто е без тях това лице.
Но могат ли очи да заблестят,
когато мъртво е едно сърце?!



© Валентина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??