17.11.2006 г., 16:58 ч.

Очите говорят 

  Поезия
1682 0 7



Погледнах пак

в очите твои -

       питащи

              и с мъничко

                                 тъга.

 

А може би

копнеят

       за малко

              топлина?

 

Казваш

да не те забравя…

А дали

              изобщо

                     бих могла?!






© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??