3.06.2007 г., 17:59 ч.

Очите говорят 

  Поезия
792 0 2
Жени помнете:
мъжките сърца пазете,
че трудно намират се те,
но лесно изплъзват се от нашите ръце!
Щом го имаш - пази го ти,
за да е с теб завинаги!
Щом сърцето му с твоето тупти...
Не губи време - главата му завърти!
... Но не се успокоявай, ако ти каже, че те обича -
той очаква всяка след него да тича!
Мъжете никога не говорят истини,
те с лъжите си пленяват хиляди жени,
но когато истински се влюбят, си личи...
Гледай в неговите очи...
И ако те обича той,
щом се усмихне, очите му ще казват - АЗ СЪМ ТВОЙ!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??