18.01.2009 г., 9:11 ч.

Очите ѝ бяха като дъгата 

  Поезия » Любовна
684 0 1

Очите ѝ бяха като дъгата

... кафяви, засмени очи.

Ще питаш: Нима е кафява дъгата?

Знам ли!?

... аз виждам я само в нейните очи.

 

 

© Максим Недков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??