Jan 18, 2009, 9:11 AM

Очите ѝ бяха като дъгата 

  Poetry » Love
675 0 1

Очите ѝ бяха като дъгата

... кафяви, засмени очи.

Ще питаш: Нима е кафява дъгата?

Знам ли!?

... аз виждам я само в нейните очи.

 

 

© Максим Недков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??