24.09.2007 г., 8:57 ч.

Очите ми 

  Поезия
608 0 13
Очите ми - две пъстри птици -
кълват в нозете на зората
последните зърна пшеница
от звездната софра богата.

Кълват в нозете на зората
очите ми - две птици млади -
от семето на красотата.
Кълват и все остават гладни. 

© Валентина Шейтанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??