18.04.2008 г., 7:28 ч.

Очите на жена ми 

  Поезия » Любовна
703 0 7

Има толкова женски очи: и лукави, и весели,
кехлибарено-светли и маслинено-бляскави...
Само в твоите, мила, открих как вълната флиртува със пясъка.
Всяка твоя сълза вълна е, прикрита.

Има толкова женски очи: и самотни, и стенещи,
и очакващи болка, и крещящи за още...
Само в твоите, мила, открих езерата, притихнали
пред поредната буря, узряваща нощем.

© Красимир Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??