8.02.2013 г., 14:37 ч.

Очите на мама 

  Поезия
586 0 0

ОЧИТЕ  НА  МАМА

 

 

С игличка тънка

и конец ефирен

изплиташе

дантели фини.

Седеше

до прозореца

на светло,

ръцете си

протегнала

към слънцето.

Невиждаща,

със свойте

ловки пръсти

редеше

бримка 

подир бримка

и фигури

извайваше –

красиви.

 

Очите ти

в годините

изтекоха…

© Вили Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??