Feb 8, 2013, 2:37 PM

Очите на мама 

  Poetry
629 0 0

ОЧИТЕ  НА  МАМА

 

 

С игличка тънка

и конец ефирен

изплиташе

дантели фини.

Седеше

до прозореца

на светло,

ръцете си

протегнала

към слънцето.

Невиждаща,

със свойте

ловки пръсти

редеше

бримка 

подир бримка

и фигури

извайваше –

красиви.

 

Очите ти

в годините

изтекоха…

© Вили Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??