1.09.2020 г., 10:11 ч.

Очи остарели 

  Поезия » Любовна
302 0 0

Очите остаряват последни, Любов...
хранят се с пяна от извора нов
плънка от сянка на Стара любов
цвят от кармин или снежен покров

 

Очите умират последни, Любов
загубват се бавно във ад-а суров
цветът им усуква влакно от коноп
под старо одеало в пресния гроб

 

А някъде там...
на търг се продават очи откровенни
И благи и нежни, дълбоки и черни

© Mary Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??