17.09.2006 г., 22:58 ч.

Очите си отворих със целувка... 

  Поезия
903 0 7

                                         ***

 

                       Очите си отворих със целувка –

                       целуваше ги вятърът унесен,

                       събуди ме със ледена милувка,

                       за да ми каже, че навън е есен.

 

                       Събуди ме от летния ми сън,

                       солен от морска обич несъбрана.

                       Прогони ме в студа навън,

                       в дъжда да скитам неразбрана.

 

                       Той лятото ми диво разпилява,

                       ала във мен остана спомена.

                       Не ще потънат тези дни в забрава

                       след първото листо отронено.

 

                                                           7.09.2003 г.

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??