8.05.2007 г., 22:48 ч.

**** Очите ти... ***** 

  Поезия » Любовна
1337 0 2
Очите ти...

познавам очите ти...
ще бъда твой роб и твой господар
ще бъда изненадата и сладката сигурност...
ще бъда нежността и страстта
ще бъда желание и приключение
ще бъда приказка без край...
ако ти си моят автор...

прегръщам те звездно цвете...

P.S. мога всичко да направя, но само с теб!
сам мога само да остана сам...

нека тази песен ти каже повече:

CARA MIA Song
MANS ZELMERLOW

натисни ТУК за да видиш



или
натисни ТУК за да чуеш



Download


© Иван Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??