8 мая 2007 г., 22:48

**** Очите ти... ***** 

  Поэзия » Любовная
1330 0 2
Очите ти...

познавам очите ти...
ще бъда твой роб и твой господар
ще бъда изненадата и сладката сигурност...
ще бъда нежността и страстта
ще бъда желание и приключение
ще бъда приказка без край...
ако ти си моят автор...

прегръщам те звездно цвете...

P.S. мога всичко да направя, но само с теб!
сам мога само да остана сам...

нека тази песен ти каже повече:

CARA MIA Song
MANS ZELMERLOW

натисни ТУК за да видиш



или
натисни ТУК за да чуеш



Download


© Иван Радев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??